Wat doet A Shower A Day voor u?

Wenst u een (inloop)douche die hedendaagse materialen en onderhoudsvriendelijkheid samenbrengt?

Dan zit u goed bij A Shower A Day of ASAD. Wij specialiseren ons namelijk in het plaatsen van douchewanden op (erg) groot formaat.

Het is onze absolute voorkeur om met zo weinig mogelijk naden te werken. Vergeet dus alle voegjes die je tegenkomt bij mozaïek, tegelwerk van 20×30 of 60×60. Wij hebben namelijk tot doel om (inloop)douches op te leveren in 2 of 3 douchewanden op maat. We genieten elke dag van de uitdaging om te werken in millimeters.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze is cruciaal. ASAD gidst u graag door de vele creatieve mogelijkheden van douchewanden (en eventuele spatwanden of andere aankledingen). We gaan daarbij resoluut voor stijlvolle, innovatieve en onderhoudsvriendelijke materialen.

Opmeting

De volgende stap in uw doucheproject is het plan. Wij meten de hele ruimte zorgvuldig op en gieten uw project in concrete tekeningen en 3D-plannen zodat de latere plaatsing vlot en zonder onverwachte verrassingen verloopt.

Plaatsing

We staan zelf in voor het plaatsen van de douchewanden. Dit volgens de uitzettingscoëfficiënten van het materiaal.

Heeft u daarna nog iemand nodig om uw lavabotabletten te plaatsen in hetzelfde materiaal? Dan kunnen wij indien gewenst ook deze coördinatie en plaatsing in handen nemen.