Wat doet A Shower A Day voor u?

A Shower A Day streeft ernaar om u een moderne en onderhoudsvriendelijke bad- of doucheruimte te bezorgen.

Dit bereiken we door te werken met naadloze high-end materialen zoals composiet, natuursteen, marmer, terrazzo en andere. De tijd van mozaïeken en kleine tegels in badkamers ligt achter de rug. Hedendaagse doucheruimtes volgen concepten zoals “one material rooms” en strakkere afwerkingen met zo weinig mogelijk voegen.

Wij volgen steeds de laatste trends inzake inrichting en bezorgen u graag een comfortabele (inloop-)douche waar u vele jaren van kunt genieten.

Hoe werken wij?

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze is cruciaal. ASAD gidst u graag door de vele creatieve mogelijkheden van douchewanden (en eventuele spatwanden of andere aankledingen). We gaan daarbij resoluut voor stijlvolle, innovatieve en onderhoudsvriendelijke materialen.

Opmeting

De volgende stap in uw doucheproject is het plan. Wij meten de hele ruimte zorgvuldig op en gieten uw project in concrete tekeningen en 3D-plannen zodat de latere plaatsing vlot en zonder onverwachte verrassingen verloopt.

Plaatsing

We staan zelf in voor het plaatsen van de douchewanden. Dit volgens de uitzettingscoëfficiënten van het materiaal.

Heeft u daarna nog iemand nodig om uw lavabotabletten te plaatsen in hetzelfde materiaal? Dan kunnen wij indien gewenst ook deze coördinatie en plaatsing in handen nemen.