Badkamerrenovatie op maat met high-end afwerking

Badkamerrenovatie kan een spannend en uitdagend project zijn. Of u nu een verouderde badkamer wilt upgraden of een spa-achtige retraite wilt creëren, een succesvolle verbouwing vereist een zorgvuldige planning en uitvoering. Van budgettering tot ontwerp, er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden.

Budgettering voor uw badkamerrenovatie

Een van de belangrijkste aspecten van elk renovatieproject is budgettering. Zonder een duidelijk inzicht in uw budget, kunt u te veel uitgeven of kwaliteit opofferen. Hier zijn enkele tips om u te helpen bij het budgetteren van uw badkamerrenovatie:

Bepaal de belangrijkste prioriteiten voor de nieuwe badkamer

Bepaal voordat u aan uw renovatieproject begint uw prioriteiten. Wil je je armaturen upgraden of meer opbergruimte creëren? Wilt u uw ligbad vervangen door een douche of een nieuwe tegelvloer leggen? Als u uw prioriteiten kent, kunt u uw budget dienovereenkomstig toewijzen.

Materiaalkeuze

Om het meeste uit uw renovatie te halen, is de juiste materiaalkeuze van belang. Wij inspireren u graag met onze naadloze concepten die we in al onze projecten toepassen. We werken met high-end materialen die onderhoudsvriendelijk en hedendaags zijn. Comfort en stijl voor de lange termijn.

Badkamerontwerp

Design is een ander belangrijk aspect van een badkamerrenovatie. Van kleurenschema’s tot lay-out, hier zijn enkele tips om u te helpen bij het ontwerpen van uw droombadkamer.

1. Maximaliseer de bruikbare ruimte

Als je een kleine badkamer hebt, is het belangrijk om je ruimte optimaal te benutten. Overweeg een hoekwasbak of een wandtoilet te gebruiken om vloerruimte vrij te maken. Installeer planken of kasten om meer opbergruimte te creëren.

2. Natuurlijke lichtinval en verlichting

Verlichting kan een groot verschil maken in elke badkamer. Kies verlichtingsarmaturen die voldoende licht geven en een aanvulling vormen op uw kleurenschema. Overweeg om dimmers te installeren om een ontspannen sfeer te creëren.

Maar net zo goed is de natuurlijke lichtinval iets wat aandacht verdient. Denk maar aan een badkamer met een raam aan de oostkant waar je grote delen van het jaar kunt genieten van de opgaande zon.

Onze materialen voor uw naadloze douche en badkamer

Composiet

Natuursteen

Terrazzo

Marmer

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze is cruciaal. ASAD gidst u graag door de vele creatieve mogelijkheden van badkamerwanden (en eventuele spatwanden of andere aankledingen). We gaan daarbij resoluut voor stijlvolle, innovatieve en onderhoudsvriendelijke materialen.

Opmeting

De volgende stap in uw badkamerproject is het plan. Wij meten de hele ruimte zorgvuldig op en gieten uw project in concrete tekeningen en 3D-plannen zodat de latere plaatsing vlot en zonder onverwachte verrassingen verloopt.

Plaatsing

We staan zelf in voor het plaatsen van de wanden. Dit volgens de uitzettingscoëfficiënten van het materiaal.

Heeft u daarna nog iemand nodig om uw lavabotabletten te plaatsen in hetzelfde materiaal? Dan kunnen wij indien gewenst ook deze coördinatie en plaatsing in handen nemen.

Stuur ons een bericht

5 + 0 = ?

Dieter Timbreur

A Shower A Day (ASAD)
by Recom comm. V
BE0843424995

Gsm: +32 474818035
Adres: Heinestraat 21, 9970 Kaprijke
E-mail: info@asad.be

Afspraak na telefonisch contact of e-mail