Badkamerrenovatie in heel regio Nevele

Op zoek naar een partner in badkamerrenovatie in regio Nevele voor uw project? A Shower A Day is ervaren in doordachte badkamerontwerpen met de nadruk op comfort, stijl en high-end afwerking.

Of u nu van plan bent om een verouderde badkamer op te knappen of een ontspannende spa-ervaring te creëren. Geen uitdaging is te groot. Van een gedetailleerd ontwerp tot een zorgvuldige planning en uitvoering. 

Welke materialen gebruikt A Shower A Day?

Wij leggen ons in het bijzonder toe op naadloze afwerking met high-end materialen die bovendien ook onderhoudsvriendelijk zijn. Hier een greep uit onze geliefkoosde afwerkingsmaterialen voor badkamerrenovatie in Nevele.

Onze materialen voor uw naadloze douche en badkamer

Composiet

Natuursteen

Terrazzo

Marmer

Wat met het badkamerontwerp?

Daarnaast besteden we ook bijzonder veel aandacht aan het design van de badkamers. Voor badkamerrenovaties hebben we een aantal bijzondere aandachtspunten waarvan we er graag enkele delen:

1. Maximaliseren van de bruikbare ruimte

Zeker wanneer we te maken heeft met een kleinere badkamer, is het van groot belang om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. We zorgen er in de eerste plaats voor dat er genoeg vloerruimte vrijkomt zodat je altijd comfortabel bent. Dat doen we door gerichte plaatsing van bad, douche, lavabo en het overige badkamermeubilair. Daarnaast kan het gericht installeren van planken of kasten ook extra opbergruimte creëren.

2. Inzetten op natuurlijke lichtinval

Er gaat niets boven zonlicht in een badkamer. Daar besteden we dan ook aandacht aan. Een badkamervenster dat naar het noorden gericht is, kunnen we natuurlijk geen zon in brengen, maar vanuit de andere windstreken willen we dit wel aangenaam benutten. Natuurlijke verlichting kan immers een groot verschil maken in elke badkamer.

3. Maximaal comfort

De badkamer moet een ruimte zijn waarin u zich altijd comfortabel voelt. Of het nu is om te baden, douchen, om te kleden of de make-up te doen. We houden dan ook tot in detail rekening hiermee in het ontwerp. Hierin zijn uw persoonlijke voorkeuren en gewoontes uiteraard ook van doorslaggevend belang.

Materiaalkeuze

De materiaalkeuze voor uw badkamerrenovatie in Nevele is cruciaal. ASAD gidst u graag door de vele creatieve mogelijkheden van badkamerwanden (en eventuele spatwanden of andere aankledingen). We gaan daarbij resoluut voor stijlvolle, innovatieve en onderhoudsvriendelijke materialen.

Opmeting

De volgende stap in uw badkamerproject is het plan. Wij meten de hele ruimte zorgvuldig op en gieten uw project in concrete tekeningen en 3D-plannen zodat de latere plaatsing vlot en zonder onverwachte verrassingen verloopt.

Plaatsing

We staan zelf in voor het plaatsen van de wanden. Dit volgens de uitzettingscoëfficiënten van het materiaal.

Heeft u daarna nog iemand nodig om uw lavabotabletten te plaatsen in hetzelfde materiaal? Dan kunnen wij indien gewenst ook deze coördinatie en plaatsing in handen nemen.

Stuur ons een bericht

1 + 7 = ?

Dieter Timbreur

A Shower A Day (ASAD)
by Recom comm. V
BE0843424995

Gsm: +32 474818035
Adres: Heinestraat 21, 9970 Kaprijke
E-mail: info@asad.be

Afspraak na telefonisch contact of e-mail